Over een maand bloggen….

Ik hoor graag uw reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Beste Jeroen, ik lees regelmatig met veel interesse en plezier jouw duidelijk geschreven blogposts. Ik bewonder het dat je dit een maand hebt volgehouden. Dus mijn like👍heb je.

  2. Ha Maurice! Goed om te horen en dank je wel! We spreken snel weer af!

  3. Jeroen, ik vond het zeer leerzaam en was als vrije nieuwe volger verrast door het aantal blogs wat je produceerde! Ik heb er in ieder geval veel van geleerd en zoals het jou helpt om ‘zaken te ordenen’ helpt het mij heel goed om meer zicht te krijgen op het gehele pallet van facetten rondom technologie in het onderwijs. Dus wil je hierbij aanmoedigen om regelmatig te blijven bloggen!

  4. Dank je wel Peter! Dit soort fijne reacties motiveren enorm!

  5. Volledig eens met mijn twee voorgangers. Ik vind het knap dat je inhoudelijk op een hoog niveau weet te blijven als je iedere dag blogt. Mijn like heb je ook.

  6. Mijn likes had je al eerder ontvangen ;)
    Een maand elke dag bloggen heb ik nog nooit gepresenteerd. Daarvoor chapeau!

Sliding Sidebar

%d bloggers liken dit: