Kennisbasis ICT moet ontwikkelperspectief krijgen

Ik hoor graag uw reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Interessante materie.
  Is er een mogelijkheid om hiervan op de hoogte gehouden te worden? Dat zou ik graag willen namelijk.

  Ik ben ICT-coordinator op een basisschool in Den Haag.

 2. Ik was zelf ook aan het zoeken naar een website of iets dergelijks. Als ik het gevonden heb, plaats ik het hier. In ieder geval de website van SBL in de gaten houden, is een goede tip over alles dat te maken heeft met de K3.

 3. Veel links over het programma en de Kennisbasis zijn inderdaad niet te vinden. Ik was er zelf ook en heb mijn lezers maar gevraagd om in de reacties te vermelden als men geïnteresseerd is in de Kennisbasis. Dan scan ik die papiertjes wel even zelf :-)

 4. De ‘Kennisbasis ICT’ is een initiatief van de werkgroep ADEF-ICT. De versie die we op de conferentie hebben gepresenteerd is nog niet de definitieve versie, vandaar dat jullie die niet online kunnen vinden.
  De ochtend van de conferentie hebben we als werkgroep gesproken met onder andere een aantal lectoren. We hebben het gehad over de inhoud, de vorm en de implementatie in de lerarenopleiding. Daar komt zéker een vervolg op!
  Jeroen, ik zal jou op de hoogte houden, zodat jij nieuws omtrent dit initiatief kunt plaatsen.

  Zal ik jullie daarnaast een digitale versie van de Kennisbasis ICT mailen, zoals we die op de conferentie hebben uitgedeeld?

  @Remko
  Er is overigens een vergelijkbaar project geweest voor de Pabo’s. De Pabo-tool is één van de producten die dat project heeft opgeleverd: http://www.pabotool.nl/

 5. @Michel van Ast

  Als jij mij een digitale versie kunt mailen, dan zal ik hem hier posten. Dank voor je toelichting!

 6. Update:

  Ik heb de digitale versie ontvangen, met het verzoek deze NIET te plaatsen op deze blog. Wat erg vreemd is, daar ze analoge versie op de conferentie uitdeelden.

  Maar ik wil mensen niet in verlegenheid brengen, en we zullen dus even moeten wachten op verdere ontwikkelingen. Of op een andere edublogger. :)

 7. Hi Jeroen,

  Je schrijft: “met het verzoek deze NIET te plaatsen (…) Wat erg vreemd is”. Mee eens hoor, zeker omdat we ‘m hebben uitgedeeld op de conferentie. Maar goed, er moet nog wel wat aan gebeuren en het risico dattie gaat ‘rondzwerven’ is zo wat kleiner, daarom is een aantal mensen tegen breed verspreiden… op dit moment.

  Wordt zeker vervolgd

  Groet,
  Michel

 8. Dank voor je reactie!

  De ontwikkeling is nu dat de #kbict geïmplementeerd wordt op de diverse lerarenopleidingen. Donderdag 9 december is er in Zwolle een ADEF-studiedag waar de #kbict centraal staat.

Sliding Sidebar

%d