Acht essentiële kenmerken van projectonderwijs

Ik hoor graag uw reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Hoi Jeroen,
    Als je de iLearn edities in enige vorm weer eens laat terugkomen, zou ik het op prijs stellen om daar in de voorbereidingen eens contact over te hebben. Misschien is het zinvol om mijn groep ict-coördinatoren als publiek van zo’n mini-conferentie uit te nodigen? Het is misschien een wat premature gedachte, maar daar zou ik wel eens verder over willen praten.

  2. Die afspraak staat. De laatste editie van iLearn hebben we dat ook gedaan, door er een Teachmeet aan te koppelen. Misschien kan ik iets soortgelijks koppelen aan mijn minor ICT en onderwijs, aan het einde van dit studiejaar. Hou ik even in gedachten.

Beste deelnemer van #ilearn2011…

Sliding Sidebar

%d