http://www.weblectures.nl

Redactielid Weblectures.nl

Vanmiddag had ik mijn eerste overleg als lid van het redactieteam van de website Weblectures.nl, het online kennisplatform van de SIG Media & Education. Hoofdredacteur Esther Breuker benaderde mij enkele weken geleden voor deze klus (liefdewerk oud papier) vanwege mijn bijdragen naar aanleiding van de Media and Learning Conference 2016 in Brussel én het feit dat ze al een tijdje op zoek waren naar een redacteur uit een HBO-setting. Een leuke, informele klus, die goed aansluit bij mijn taken bij het lectoraat TLT en mijn rol als edublogger/eduscooper, en ik kijk uit naar de samenwerking met de rest van het team. 

Over Weblectures.nl
Weblectures.nl betreft een online kennisplatform waar de SIG Media & Education kennis deelt op het terrein van video en onderwijs, zowel vanuit een technische als een onderwijskundige benadering. Voor docenten in het (hoger) onderwijs is het een interessante startpagina om je te laten informeren over de stand van zaken met betrekking tot weblectures, flipping the classroom, interessante tools en best practices in het hoger onderwijs.

Ieder redactielid heeft zijn eigen focusgebied, die van mij zal naar verwachting redelijk breed georiënteerd zijn. Via Wunderlist verzameld en coördineert het redactieteam geschikte onderwerpen voor publicatie.

Bij deze de plug, aan de slag met de eerste bijdragen. Na de vakantie.

 

Geen Reacties

Laat een reactie achter

Hoor graag uw reactie!

%d bloggers liken dit: